Жов 24, 2019 Writer Блог 0

Напередодні осінніх канікул хочемо поділитись ідеями,

що робити разом з дітьми в осінні дні.

 

Канікул не так вже й багато і у батьків нарешті з’явиться можливість поспілкуватися і відпочити з дітьми, які в звичайному житті бувають повністю завантажені уроками. Розуміємо що роботу дорослих ніхто не відміняв, але все ж постарайтесь по можливості разом проводити більше часу.

 

  • Намагайтесь не засиджуватись вдома, проведіть більше часу на повітрі. Зберіть листя і жолуді для виробів, придумайте щось захоплююче, наприклад міні квест з пошуку цікавих предметів.

  • Перегляньте всі афіші в вашому місті і дозвольте дитині самій вибрати що він хоче відвідати. На осінні канікули як правило театри, музеї, виставкові центри готують цікаві програми.
  • Чому б не навчитися чогось нового? Займіться з дитиною моделюванням, орігамі, розписом гіпсових фігурок – виберіть разом заняття до душі.
  • Коли дощ і вітер не пускають на вулицю, знайдіть заняття в теплі і затишку. Приготуйте разом щось смачненьке для чаювання. Знайдіть заздалегідь цікавий рецепт, докупіть продукти і вперед, назустріч кулінарним шедеврам! Довірте дитині розкатати тісто, вирізати з нього фігурки, нанести глазур на пряники.

  • Організуйте час сімейного батлу у вигляді настільних ігор, якщо сподобається, придумайте в який вечір це буде ваш сімейний ритуал. Пограйте разом в лото, морський бій або «крокодил».
  • Організуйте собі літературні вечори. Пошукайте цікаву літературу. Прочитайте разом цікаву, популярну літературу, знайдіть казку до душі, яку можна читати на ніч.

До речі у нас є для вас подаруночок – казка з гарною історією із колекції Казки Погорєлова. Така казка завжди стане доречною в будь-який сімейний вечір.

Пам’ятайте, осінні канікули дуже швидко сплинуть і дитині дуже потрібно зарядитися енергією, а хто як не батьки зможуть їм в цьому допомогти.

Читайте також