Лют 28, 2019 Writer Блог 0

Ми не тільки запрошуємо вас на заходи, а й самі приходимо до адресатів, щоб особисто вручити їм наші бокси, розповісти про наші казки та ще багато чого корисного. Таким, наприклад, був наш казковий тур школами міста.

Протягом місяця ми відвідали шість навчальних закладів і дев‘ять бібліотек Миколаєва, де познайомили дітей з нашими казками, розповіли як вони створюються та обговорили зі школярами життєво важливі теми. Кожна зустріч тривала близько години. Послухати наші історії приходили до 200 учнів молодших та середньіх класів, загалом за весь тур ми поспілкувалися з більш ніж 1000 дітей.

                                                 

Спілкування з читачами віч-на-віч і знайомство з автором, ще більш заохочує дітей до читання. Адже, коли ми читаємо казки, то особа автора для нас – це загадковість. А якщо ви бачите його наживо, то цікавість до його діяльності зростає вдвічі, а то й більше. Дітей чіпляє не лише сюжет, а й те, що вони особисто знайомі з людиною, яка створила ці історії. І це надихає їх ще більше. Також побачивши, що автор улюблених казок – це звичайна людина, яка живе таким самим життям як і вони, а не ідеалізована персона (як зазавичай вчителі представляють дітям письменників), то вони розуміють, що також здатні до творчості.

Поштовхом до такої діяльності для нас стала участь у конкурсі підтримки місцевих авторів. І хоча ми не виграли його, але віршили самостійно, без чиєїсь допомоги влаштувати такі заходи. З нами зв‘язались заклади, які хотіли отримати наші бокси і ми з радістю особисто доставили їх за потрібними адресами.

                                                 

Це прекрасно, адже якщо у діток немає можливості придбати наші бокси, вони можуть піти до бібліотеки і ознайомитись з історіями у будь-який момент. Ми прагнемо, щоб наша творчість була доступна абсолютно кожному.

Після зустрічей до нашого офісу надходили дзвінки від дітей, які прочитали наші казочки і вирішили поділитись з нами своїми враженнями про них. Деякі настільки надихнулись письменницькою діяльністю, що написали власні історії і охоче зачитали їх нам. А ми в свою чергу допомагали у редагуванні, вказували на моменти, які можна покращити, щоб у майбутньому історії цієї дитини були ще кращими і цікавішими.

Коли бачиш такий feedback, то бажання працювати зростає все більше і більше. Ти розумієш, що недарма робиш свою справу. І ми раді бути корисними майбутньому поколінню. Адже лише за їх допомоги ми можемо змінити світ на краще.

Під час туру, ми відкрили для себе новий формат, який так само можно назвати сторітеллінг для дітей, в якому ми не розказуємо дітям як писати, а надихаємо їх щоб вони створювали історію власного життя цікаваю.
Замовити свої власні казки ви можете ТУТ.

Читайте також