Вер 04, 2020 Fairy Блог 0

Цього року команда проекту “Казки Погорєлова” ініціювала в Миколаєві цілих 3 проекти шляхом програми за програмою Громадський бюджет. Два з них стосуються унікальній місцевості на узбержжі лиману – природне джерело, якому понад 400 років та водоспад який створено цим джерелом. Третій проект має соціальний характер і направлений на обладнання інклюзивного простору для дітей з особливими потребами на базі дитячої бібліотекі КолоВоок (філіал №2 дитячої міської бібліотеки). Дозвольте розповісти трошки детальніше про цю ініціативу:

1.Водоспад в Миколаєві “Казкове Джерело”. Мета проекту покращити стан території навколо старовинного джерела, яке зіграло важливу історичну роль в житті Миколаєва.
Підкреслити красу та цінність природного водоспаду, зробити оглядовий майданчик на воді для дивовижних фото та відеозйомок, а головне створити територію навколо водоспаду та джерела безпечним та комфортним для відпочинку як мешканців мікрорайону Велика Корениха, так і всього Миколаєва.
Таке місце відпочинку дасть можливість насолоджуватись видами міста та проводити невеличкі культурні заходи завдяки унікальному природному ландшафту. А заплановані функціональні елементи такі як дерев’яні помости та альтанки, комфортні сходи та запобіжники на схилі зроблять перебування безпечнішим.


Ми запропонували Миколаївським журналістам глянути таку природну цінність та описати своє враження. Матеріали, які ми зібрали з інформаційних видань, мі опублікували нижчі. Ковзайте слайди, та тисніть на видання, інформацію з якого хотіли б почитати.
Ми пропонуємо підтримати ці проекти в програмі Громадський бюджет 2020-2021 м. Миколаєва зареєстровані під номерами №88 (великий). Підтримати: https://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/project/12581
 №89 (малий). Підтримати: https://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/project/12582

2.Соціальний проект – Інтерактивний, інклюзивний простір “КАЗКА”.
Метою цього проекту є обладнання простору дитячої бібліотеці інтерактивним та інклюзивним обладнанням, яке допоможе багатьом дітям з особливими потребами отримати доступ до контенту на рівні з дітьми без таких потреб. Вони зможуть збільшувати шрифт в книжках, прослуховувати зміст написаного, користуватись розвиваючими додатками та навіть, сподіваємось, отримати елементи сенсорного розвантаження.

Ми віримо в те, що деякі проблеми які сьогодні існують у дітей з особливими потребами здатні вирішити технології та методики, і тому прагнемо це реалізувати, щоб цей світ був для дітей комфортнішим та добрішим. Це проект для нас особливо важливий, тому ми сподіваємось на вашу підтримку. В програмі Громадський бюджет він під номером 87 (соціальний проект). Підтримати: https://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/project/12580

Ми, команда проекту “Казки Погорєлова, віримо, що нас оточують люди так само небайдужі та які прагнуть змінювати світ навколо. А значить, що вдячні кожному за підтримку нашої ініціативи, за вашу учать, яка робить її спільною справою.

Читайте також